Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Vakbeurs Klimaat op 21 november 2019

Ontdek DYKA’s DuboRain op de Vakbeurs Klimaat in de Expo te Houten

Bezoek de DYKA stand op donderdag 21 november tijdens de Vakbeurs Klimaat in Expo Houten! Op deze beurs komen professionals samen om kennis te delen, inspiratie op doen en om zich te informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in klimaatadaptatie. Hier zijn alle innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en –opvang verzameld.

Na regen komt DuBoRain

Klimaatverandering en heftige regenbuien zorgen voor hittestress, droogte en soms ook voor het onderlopen van straten. Aan overheden de taak om stedelijke gebieden klimaatbestending in te richten. Met DYKA ‘s DuBoRain is er voor elke toepassing een geschikte en duurzame oplossing. Van opvangen, transporteren, filteren, gebruiken, bufferen en infiltreren tot aan reguleren. Laat u op de Vakbeurs Klimaat door onze experts informeren over de mogelijkheden.  Ontdek meer over over DuBoRain.

U komt toch ook?

De Vakbeurs Klimaat vindt plaats in de Expo te Houten. De beurs is geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. U vindt ons op standnummer 2.2.25. Voor gratis toegangskaarten en meer informatie, klik hier.

Gepubliceerd op: 30 Oktober 2019