Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwaterdagen bij DYKA

Samen met onze partner GEP hebben we iets leuks op de planning staan: de regenwaterdagen! Eind mei zullen we op onze vestigingen in Utrecht en Rotterdam met onze regenwaterspecialisten klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden over hoe je het meest efficiënt om kan gaan met regenwater in jouw project in de bouw.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de regenwaterdagen krijg je meer informatie over de 6 stappen van efficiënt regenwaterbeheer. Dit zijn: Opvangen, Transporteren, Filteren, Gebruiken, Infiltreren & Bufferen en Reguleren

GEP is onze partner voor het assortiment dat je bij ons vindt met betrekking tot het gebruiken van regenwater. Zij zullen op deze dagen bij de vestiging aanwezig zijn met hun selectie aan producten om daar informatie, advies en training over te geven. De producten die het meest voorkomen voor gebruik zijn:

  • Regenwatertanks (zowel kunststof als beton)
  • Waterpompen en filters
  • Deksels

Daarnaast is onze eigen DYKA regenwaterexpert aanwezig om informatie en advies te geven voor de overige 5 stappen in efficiënt regenwaterbeheer en de oplossingen die wij daarin bieden. We hebben een te groot assortiment om alles te laten zien, maar beide experts kunnen aan de hand van een demo-opstelling de werking van diverse oplossingen laten zien.

Heb je vragen omtrent de hemelwaterverordening in jouw gemeente i.c.m. de subsidie voor het assortiment? Stel ze gerust aan onze experts op deze dag en we kijken naar de opties en mogelijkheden.

De planning

Op de onderstaande dagen en locaties zullen de specialisten voor je klaarstaan om alle vragen omtrent regenwater te beantwoorden.

 Datum

 DYKA vestiging

 Tijd

 Dinsdag 23 mei

 Rotterdam

 10.00 – 16:00

 Donderdag 25 mei

 Utrecht

 10.00 – 16:00

Hopelijk zien we je op één van de bovenstaande dagen.

Gepubliceerd op: 15 Mei 2023