Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA Nederland beleeft recordeditie Open Dag: Meer dan 2.500 bezoekers vieren 65 jaar DYKA Steenwijk

We verwelkomden afgelopen zaterdag onder een stralende zon meer dan 2.500 bezoekers voor onze Open Dag.  Op die manier werd ons 65-jarige bestaan gepast gevierd met een recordaantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje. We hopen alvast enkele bezoekers warm gemaakt te hebben voor een baan, want we hebben momenteel een 50-tal vacatures. In dit kader organiseren we op 11 juni zelfs een exclusieve Banendag.

Het was heel erg leuk om opnieuw te zien dat DYKA erg bekend is in de streek”, reageert Jeroen Dirne, Site Director in de fabriek te Steenwijk, enthousiast. “Ik zag veel collega’s die trots ons bedrijf aan hun familie en vrienden toonden, maar ook veel mensen uit de buurt die een kijkje kwamen nemen. Daarvoor doe je het toch!”, aldus Jeroen.

Fabriek in beweging

De afgelopen vijf jaar is er veel veranderd, ontdekte de oplettende bezoeker. “Ik zag hoe jong en oud verbaasd keken naar de nieuwe machines en ontwikkelingen. Dat zijn er redelijk wat en er komen nog innovaties aan. Het bedrijf is enorm gegroeid en zal dat blijven doen in de komende jaren. Dat record breken we over vijf jaar dus graag nog eens”, lacht Jeroen Dirne. “Voor nu zijn we erg blij met de opkomst. Het geeft een boost aan ons gehele bedrijf dat we weten dat we met zaken bezig zijn die ook voor de buitenwereld interessant zijn. Zelfs als onze producten onopvallend onder de vloer, in de muur of in het plafond verdwijnen! Ik wil alle vrijwilligers en collega’s die hieraan meewerkten hartelijk bedanken. En natuurlijk alle bezoekers ook!”

Een exclusieve rondleiding tijdens de Banendag

We zullen binnenkort nog eens onze deuren openzetten, nu voor personen die geïnteresseerd zijn in een baan bij DYKA, op zaterdag 11 juni. Rob Eding, HR Manager DYKA Nederland, licht toe: “De Open Dag was alvast een mooie introductie voor een baan bij ons, en het is ook de start van onze campagne rond de Banendag. We hebben zo’n 50 vacatures beschikbaar in Steenwijk en die willen we graag invullen. De rondleiding die we op de Banendag plannen gaat nog wat dieper in op het technische aspect, zo willen we enkele machines in detail tonen en natuurlijk meer vertellen over de verschillende vacatures. Elke geïnteresseerde in een baan bij ons is welkom!”. Meer informatie over de Banendag is te vinden op www.dyka.nl/banendag.

Gepubliceerd op: 14 Mei 2022