Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nieuwe praktijkdagen DYKA Vakschool

Ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel. Verduurzaming, nieuwe normeringen en complexere systemen: u ziet het als installateur allemaal voorbij komen. Juist in de wereld van ventilatie gebeurt er veel. Nieuwbouwwoningen zijn zo goed geïsoleerd dat ventilatie een zeer belangrijke rol inneemt om een prettig én gezond binnenklimaat te behouden. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ventilatiebranche? Volg dan de DYKA Vakschool – Ventilatie met DYKA Air.

Opleiding naast uw werk: kies zelf wanneer u studeert

Als u een opleiding volgt naast uw werk dan is het handig als u kunt studeren wanneer u dat wilt. Daarom is de DYKA Vakschool opgedeeld in een online en praktijkgedeelte. Na inschrijving ontvangt u uw inloggegevens voor uw persoonlijke leeromgeving. De instructievideo’s zijn opgedeeld in delen zodat u zelf kiest hoeveel u per keer behandelt.

Na de online lessen volgt u bij ons de Praktijkdag waarin u zelf aan de slag gaat. En na inspanning is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Neem een uniek kijkje bij onze fabriek in Steenwijk en zie hoe de producten waar u dagelijks mee werkt gemaakt worden. Deze dag is geheel verzorgd met een lunch en afsluiting met een hapje en een drankje. 

Schrijf u nu in voor de praktijkdagen op 17 mei of 27 september.

Ventilatiekanalen Ontwerpen of Monteren

De DYKA Vakschool is opgedeeld in meerdere modules. In de module Ontwerpen leert u meer over de ventilatiesystemen, het maken van een ventilatiebalansberekening en kanalenontwerp. Als u meer wilt weten over de juiste montage van ventilatiekanalen en de ventilatiebox, volg dan de module Montage en Onderhoud. Bent u in beide delen geïnteresseerd? Dan kunt u de hele opleiding volgen.

Lees meer en meld u aan voor de DYKA Vakschool

Gepubliceerd op: 15 April 2019