Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennisevent Wkb

In maart organiseren we op verschillende locaties in Nederland een aantal evenementen. Samen met WKB-expert Harry Nieman duiken we in de Wet kwaliteitsborging en wat deze wet voor jullie betekent. Ook introduceren we ons nieuwe PP assortiment. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner. 

Waar en wanneer?

  • 14 maart: Amsterdam - Van der Valk Hotel Oostzaan
  • 20 maart: Eindhoven - Van der Valk Hotel Eindhoven

 

Het programma zal van +/- 15:00 tot 17:30 duren met vanaf 17:30 het diner als afsluiting. Details over het programma volgen na aanmelding. 
 
Deelname aan dit evenement is geheel kosteloos. Het zou een waardevolle toevoeging zijn om jou en/of jouw collega's op dit evenement te mogen ontvangen en kennis met elkaar te delen. Tijdens het event wordt onder de aanwezigen wordt een waardebon verloot van 10% extra korting op een project!*
 

We verwelkomen je graag op ons event! Heb je vragen? Neem contact op met jouw contactpersoon bij DYKA of stuur een mail naar contact@dyka.nl
 
* Alleen geldig op projecten met een maximum van €100.000,-
Gepubliceerd op: 16 Februari 2024