Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA nieuwe partner Soudal Quick-Step voor de Tour de France

DYKA vervangt Latexco op de Tour de France-trui van het Soudal Quick-Step Team. DYKA maakt deel uit van DYKA Group, een business unit van Tessenderlo Group. Aangezien Latexco eind 2022 werd overgenomen door Luc Tack, CEO van Tessenderlo Group, werd de beslissing genomen om DYKA in de kijker te zetten voor de Tour de France van dit jaar.

DYKA is producent en distributeur van kunststof leidingsystemen in heel Europa. “Deze samenwerking met Soudal Quick-Step stelt ons in staat om onze merkvisibiliteit binnen Europa verder uit te bouwen met een sterke focus op de Franse, Belgische en Nederlandse markt. DYKA is de afgelopen jaren flink gegroeid op de Franse markt en is uitgegroeid tot de nummer één speler in kunststof leidingsystemen in Frankrijk, een positie die we de komende jaren willen versterken”, legt Ludo Secretin, VP Sales & Marketing voor DYKA Group uit. "Deze samenwerking is een geweldige manier om onze ambities te ondersteunen in het blijven creëren van Nature's Network: DYKA transporteert water, lucht en andere energiebronnen op een efficiënte en duurzame manier en alleen naar precies daar waar deze bronnen moeten zijn!"

Lees het volledige nieuwsbericht op https://www.soudal-quickstepteam.com/nl/nieuws

Gepubliceerd op: 29 Juni 2023