Start DYKA Vakschool: Module Ventilatie

25-01-2019

Gaat u binnenkort aan de slag met ventilatiesysteem? Of zoekt u voor u zelf of collega’s meer informatie en praktische tips? Neem dan deel aan de DYKA Vakschool – Ventilatie met DYKA Air. De Vakschool bestaat uit online instructievideo’s aangevuld met een praktijkdag. Op die manier kunt u de opleiding doen wanneer het u uitkomt en dus goed combineren met uw werk. Lees meer.

Kies de module die bij u past: Ontwerp of Montage

Het programma van de Vakschool is uit meerdere modules opgebouwd. U kiest wat voor u van toepassing is. Kies voor Module Ontwerp als u wilt leren ventilatiebalans te berekenen, de DYKA Air rekentool gebruiken en het juiste ventilatiesysteem kiezen. Gaat u het ventilatiekanalensysteem aanleggen? Volg dan Module Montage en onderhoud voor het maken van juiste lijmverbinding en het inregelen ventilatiebox.

Online én praktijk

De DYKA Vakschool bestaat uit korte instructievideo’s met handige downloads naar diverse tools en documentatie. Zo heeft u alle informatie bij elkaar in uw persoonlijke online leeromgeving. Nadat u de lesstof heeft doorgenomen en het online examen hebt gehaald, nodigen we u uit voor de praktijkdag bij ons in de fabriek in Steenwijk. Breng de theorie in praktijk! Deze dag is geheel verzorgd met lunch en een uniek kijkje achter de schermen in onze fabriek.

Lees meer en meld u aan voor de DYKA Vakschool


Terug