DYKA nodigt u uit op de opening van de InfraCampus

05-03-2019

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is de ontmoetingsplaats voor de bouwsector in Nederland. Naast een bedrijventerrein met ondernemingen uit de GWW-sector, een bouwopleiding en een oriëntatiecentrum, komt er nu ook de InfraCampus. 60 bedrijven uit de GWW-sector nemen deel aan de permanente tentoonstelling. De deuren gaan officieel open op 10 april.

De InfraCampus is een plek voor ontmoeten, inspireren, innoveren en netwerken. DYKA is medestandhouder met een infopunt over onze services, en eentje met regenwateroplossingen. We nodigen onze klanten dan ook graag uit op dit ongeëvenaard netwerkmoment. U krijgt er niet alleen de kans in één klap 60 bedrijven uit de GWW-sector te ontmoeten, maar u krijgt er ook een boeiend programma met sprekers bovenop, en dit volledig kostenloos.

Beursstand DYKA InfraCampus

Het thema van de opening is: "Hoe integreren we waterbeheer, ruimtelijke adaptatie en energie in een mooie en veilige stedelijke omgeving?" DYKA voelt zicht met dit thema dan ook als, pun intended, een vis in het water.

Programma


09.30 uur - Inloop en ontvangst
10.00 uur - Tanja Klip - Martin, dijkgraaf Waterschap Vallei en Veluwe
11.00 uur - Thomas Klomp, Community Manager Samen Klimaatbestendig
12.00 uur - Netwerken en de InfraCampus ontdekken
13.00 uur - Lunch
14.00 uur - Christianne van der Wal, wethouder Gemeente Harderwijk
14.15 uur - Frans Debets, voorzitter IKN
14.30 uur - Erik Kerssies, directeur Bouw & Infra Park
14.45 uur - Borrel en netwerken 

Het event vindt plaats in het Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op het terrein zelf.

Schrijf u nu in en wees erbij op dit uniek evenement.

Meer info over het Bouw & Infra Park vindt u hier.


Terug