Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Montage instructie

DYKA Air is een kunststof ventilatiekanalensysteem voor de woningbouw voor toe- en afvoer van ventilatielucht. Het systeem bestaat uit ovale kanalen, ronde buizen en een uitgebreid hulpstukkenprogramma vervaardigd van slagvast PVC-U. DYKA Air kan worden toegepast bij zowel de afvoer van lucht (mechanische ventilatie) als de gecombineerde toe- en afvoer van lucht (balansventilatie met warmteterugwinning).

Luchtdichte verbindingen

Om voldoende ventilatie capaciteit te garanderen is een robuust systeem onmisbaar. DYKA Air is bestand tegen de ruwe bouwpraktijk. De ovale instort kanalen en -hulpstukken zijn vormvast en de gekozen verbindingsmethodes zijn luchtdicht. Door middel van lijmen kan een trekvaste verbinding worden gemaakt. Dit heeft als voordeel dat het systeem (beton) waterdicht is bij het instorten en dus schoon opgeleverd wordt. Door lijmen is het systeem luchtdicht in de gebruiksfase (luchtdichtheidsklasse D, dit resulteert in een lager energieverbruik van de ventilator unit).

Montage instructie en contact

Bekijk de gedetailleerde montage instructie in de Technische Documentatie. Hier vindt u de aanlegvoorwaarden, ventielaansluitingen en een stap voor stap instructie voor het maken van verbindingen.

Wilt u meer informatie of tips omtrent de montage van DYKA Air? Neem dan contact met ons op. E-mail naar: dyka-air@dyka.nl of bel: 0521-53 49 11.