Mogelijkheden DYKA Prefab

Werken met prefab biedt veel gemak. De steeds kortere bouwtijd is een uitdaging als er onvoldoende mensen beschikbaar zijn. Door materiaal prefab aan te laten leveren, kunt u veel tijd besparen en de kwaliteit hoog houden. Er zijn vele mogelijkheden met prefab: van alleen zaagwerk tot kant-en-klare sets geleverd op de bouwplaats. Kies de oplossing die aansluit bij uw wensen en project. DYKA heeft veel prefab mogelijkheden voor een breed aantal producten, zoals PVC, DYKA Sono of DYKA Air. Lees meer over het prefab productportfolio.

Mogelijkheden DYKA Prefab

DYKA biedt diverse mogelijkheden prefab aan. Alle prefab-werkzaamheden worden voorbereid in onze fabriek in Steenwijk. Bekijk de opties:

Pakket A: Buis op maat gezaagd

DYKA zaagt voor u de buizen op de gewenste maat. Zo kunt u sneller werken en heeft u geen afval op de bouwplaats. Heeft u een aanvraag voor zaagwerk? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier.

Pakket B: Buis en hulpstukken op maat en gebundeld

Het zaagwerk wordt gebundeld geleverd zodat u direct met de juiste materialen op de juiste plek aan het werk kunt. Dit scheelt veel zoekwerk vooraf en tijd tijdens de bouw.

Pakket C: Compleet gemonteerde set

De complete set wordt door DYKA op maat gezaagd en gemonteerd. Zo kunt u de set op de bouwplaats direct en snel installeren.

Pakket D: Compleet gemonteerde set met ontwerp en advies

De specialisten van de afdeling Engineering en Consultancy adviseren u graag over de mogelijkheden voor prefab. Daarna wordt een tekening uitgewerkt en wordt de complete set op de door u geselecteerde locatie afgeleverd. Met deze uitgebreide ondersteuning kunt u snel een kwalitatief goede installatie opleveren.

Advies over de mogelijkheden met prefab? Neem contact met ons op.

Denkt u na om gebruik te maken van prefab en wilt u graag advies over de best passende mogelijkheden? De professionals van de afdeling Engineering & Consultancy helpen u graag verder. E-mail naar: prefab@dyka.nl of bel: 0521 – 53 44 70.