Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Minimale overlast met verticale infiltratie

Het plaatsen van infiltratiesystemen brengt dikwijls graafwerken met zich mee die voor de nodige overlast zorgen. Bij graafwerken kan het soms wel even duren voordat het wegdek en de omgeving opnieuw in hun oorspronkelijk staat hersteld kunnen worden. Om nog maar te zwijgen over de overlast voor de omwonenden en weggebruikers. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Met verticale infiltratie beperkt DYKA de installatiewerkzaamheden en daarmee ook de hinder tot een minimum.

Gemakkelijk en eenvoudig werken

Het principe achter het verticale infiltratiesysteem is heel eenvoudig. U heeft een kolk met een infiltratiepaal. De kolk vangt het afstromend hemelwater op waarna het via de infiltratiepaal in de bodem infiltreert. Door de infiltratiepaal met kolk enkel op de plaats van de probleemzones te boren vermijdt u overlast en infiltreert u ter plekke. Daarnaast zijn de infiltratiepalen ook gemakkelijk te inspecteren en te reinigen.