Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Balansventilatie

De ventilatiekanalen van DYKA Air beschikken over tal van positieve eigenschappen dankzij de materiaalkeuze en de aerodynamische vorm. De universele aansluiting van het kanalensysteem maakt het mogelijk om ook bij toepassing van balansventilatie te kunnen genieten van deze voordelen.

Minder energie voor dezelfde hoeveelheid lucht

Bij balansventilatie wordt lucht mechanisch toegevoerd en afgevoerd. In vergelijking met een systeem waar dat enkel mechanisch afgevoerd wordt, is er dus meer energie nodig. Door de lage weerstand van kunststof en de slim ontworpen hulpstukken is de weerstand significant lager dan bij bestaande ventilatiekanalen. Hierdoor is minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid lucht door het systeem te transporteren. Bekijk de buizen, hulpstukken en ventilatiesystemen.

Advies nodig over balansventilatie? Neem contact met ons op:

Wilt u advies over de juiste keuze van het ventilatiesysteem voor uw project? Neem dan contact op met de specialisten van de afdeling Engineering & Consultancy. Zij helpen u graag verder.

E-mail naar: dyka-air@dyka.nl of bel: 0521 – 53 49 11.