Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Lijnafwatering

Lijnafwatering is de ideale oplossing om snel grote hoeveelheden water af te voeren van een verhard oppervlak. Bijvoorbeeld bij terrassen, garages en in de winkelstraat. Elke plek kent haar eigen toepassing, de belasting is zeer verschillend. Om grotere oppervlakten probleemloos en snel water te laten afvoeren is lijnafwatering dé oplossing. Duborain levert vier assortimenten: Lijnafwateringsset, Hauraton, ACO Euroline en ACO Multiline.

Lijnafwatering rondom de woning

Voor lichte belasting (belastingklasse A15) is de lijnafwateringsset van DYKA zeer geschikt. Dit lichte en eenvoudig te monteren systeem is ideaal voor gebruik rondom de woning. Geen wateroverlast in huis en tuin meer. Voor zwaardere belasting kiest u voor Hauraton. Belastingklasse A15, C250 en D400. Als er licht verkeer rondom de woning is, zijn de gootelementen van polymeerbeton van ACO Euroline toepasbaar, bijvoorbeeld voor de garage.

Lijnafwatering in de openbare ruimte

Het brede assortiment van ACO Multiline biedt in diverse belastingklassen de oplossing. Er is aanbod beschikbaar van belastingklasse A15 – E600. Lijnafwatering is dan ook ideaal langs zwembaden, aan opritten van ondergrondse garages en aan terrassen. Naast de functionele voordelen, is ook het esthetische aspect erg belangrijk. Dankzij het onopvallende karakter van deze oplossing integreert u lijnafwatering naadloos in een bestaande omgeving. Er zijn geen uitstekende of opvallende elementen die de architectuur verstoren.

Met regenwater omgaan? Kies dan voor Duborain regenwatersystemen van DYKA. Want na regen komt Duborain.