Kwaliteitscontroleur Productie

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team. Heb jij (enige) ervaring in kwaliteitscontrole en ben jij servicegericht? Kom jij ons helpen als Kwaliteitscontroleur Productie (1,0 fte, 3 ploegendienst)?

DYKA als organisatie

DYKA is een toonaangevende producent van duurzame kunststof leidingsystemen. Deze worden vooral toegepast in de Woning- en Utiliteitsbouw en in de Grond-, Weg- en Waterbouw. DYKA bestaat meer dan 60 jaar en maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Groep. DYKA hecht veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers. Je wordt op professionele wijze ondersteund in jouw persoonlijke en functionele ontwikkeling.

Verantwoordelijkheden

Als Kwaliteitscontroleur Productie bij DYKA bestaat je dagelijkse werk uit het kennis nemen van voorschriften en instructies, om te waarborgen dat de te produceren buizen en hulpstukken voldoen aan de gestelde nationale en internationale normen en kwaliteitseisen. Je voert o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Je voert routinekeuringen uit volgens het opgestelde keuringsplan om mogelijke fouten op te sporen en deze te laten corrigeren.
  • Je analyseert de meetgegevens op trends en neemt hierop gebaseerd de noodzakelijke acties.
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van herkeuring/herbeoordeling, aansturen van herstelacties en beslissingen nemen omtrent vrijgeven.
  • Je neemt deel aan kwaliteitsoverleg met diverse productie afdelingen, zowel regulier als ook projectmatig.
  • Je voert metingen uit middels een 3D meetmachine.