Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Installatieprocedure voor de Rainbox Cube Core en Rainbox Cube Channel

Het op een juiste manier installeren van een Rainbox Cube Core en Rainbox Cube Channel bestaat uit een aantal stappen. We helpen je hier graag bij met deze handleiding. 

Lees meer

DYKA AIR instorten

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden met het instorten voor een optimaal DYKA AIR systeem. We zetten de belangrijkste instort tips voor je op een rij.

Lees meer

DYKA AIR T-stuk plaatsen

In dit artikel laten we zien hoe een T-stuk geplaatst dient te worden. Om goed te doorgronden wat er gebeurt in het T-stuk, leggen we graag eerst iets meer uit over de theorie die is toegepast.

Lees meer

Een (geluidsarm) DYKA AIR systeem ontwerpen

Een slecht ontworpen systeem zorgt voor meer geluid en een slechtere lucht af- of toevoer. In deze how-to geven we je een aantal tips om een geluidsarm systeem te ontwerpen dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.  

Lees meer

Bochten in leidingen isoleren met DykaSol isolatieplaat

Het isoleren van leidingen kan zowel akoestisch als thermisch. Hier leggen we uit hoe je bochten in leidingen isoleert met DYKASol isolatieplaat.

Lees meer

T-stukken en Y-stukken isoleren in rioolleidingen met DykaSol

Met de DykaSol buisisolatie en sluitstrips werk je eenvoudig en snel bij rechte leidingen, maar T-stukken en Y-stukken vragen om een andere aanpak. In deze handleiding leggen we uit hoe je dit doet. 

Lees meer

Wetgeving omtrent hemelwaterafvoer in Nederland

Wanneer het gaat om regenwaterbeheer is er heel wat landelijke wet- en regelgeving in Nederland. Wij zetten de regels voor je op een rij.

Lees meer

Van Kessel / Volkerwessels Infra kiest voor lichtgewicht DykaMax

De gemeente Gorinchem is volop bezig met de aanpassing van de Spijksesteeg, die moet zorgen voor een betere en veiligere doorstroming. Hiervoor leveren wij kunststof leidingsystemen en lichtgewicht DykaMax inspectieputten.

Lees meer

Prefab versnelt de bouw van 30 nieuwe appartementen in de blaricummermeent

Voor cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) van de zorginstelling Sherpa worden 30 nieuwbouw appartementen ontwikkeld. De appartementen worden in bouwteam met aannemer van Wijnen gerealiseerd.

Lees meer

Prefab mantelbuizen voor De Groene Boog

Als onderdeel van de nieuwe A16 Rotterdam wordt de Rottermerentunnel gebouwd. Voor de tunnel zijn prefab mantelbuizen nodig voor de elektrakabels die meegestort worden in het beton. 

Lees meer