Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Wooncomfort voor bewoners Next Building Amstelveen

De bewoners van ‘Next Building’ in Amstelveen zullen gelukkig geen last hebben van een doorspoelend toilet van een bovenbuurman. Installateur Real Technic paste daar namelijk ons geluiddempende PVC-systeem DykaSono toe.

Lees meer

Floating Solar

Floating Solar is een expert en leverancier die drijvende zonne-eilanden leveren.  Gezamenlijk hebben we besloten PE buizen in te zetten om de drijflichamen van het zonne-eiland te realiseren. 

Lees meer

Kant en klare badkamer in 16 uur met MyCuby

Modulaire woningbouw gebeurd steeds vaker in de bouwsector. MyCUBY is gespecialiseerd in het maken van complete badkamers en toiletruimtes. In hun productiehal wordt een kan-en-klare badkamer al in 16 uur geproduceerd.

Lees meer

Duurzame en snelle Prefab oplossing vernieuwing Amstelveenlijn

De veelgebruikte Amstelveenlijn was dringend aan vernieuwing toe. Tijdens dit project waren wij vroegtijdig betrokken met onze E&C afdeling en werden onze Prefab leidingen ingezet vanwege tijdsdruk en grootte van het project. 

Lees meer

De 8 voordelen van DYKA AIR

Of het nu gaat om het extra comfort voor de eindgebruiker, om lagere beheerkosten voor de gebouweigenaar of tijd- en kostenbesparing voor de installateur en aannemer: DYKA AIR biedt tal van voordelen!

Lees meer

Het belang van goede ventilatie

Naast kosten en duurzaamheid, zou ook gezondheid een standaard aandachtstpunt moeten zijn wanneer er gebouwd wordt. Mensen hebben enorm veel baat bij goede ventilatie. In dit artikel vertellen we er meer over.

Lees meer

Welk UV-systeem is het beste voor jouw project?

Het beheer van regenwater begint bij het opvangen en afvoeren. Wij bieden de keuze tussen Vacurain Fix (PE) en Vacurain Flex (PVC) en lichten in deze blog het verschil tussen deze twee verder toe. 

Lees meer

De voordelen van Solydo

Het Solydo PP systeem biedt vele voordelen. Daardoor is het één van de sterkste multipurpose afvoersystemen op de markt. Ontdek de pluspunten.

Lees meer

Installatieprocedure voor infiltratiekrat Rainbox 3S

Het op een juiste manier installeren van een Rainbox 3S bestaat uit een aantal stappen. We helpen je hier graag bij met deze handleiding. 

Lees meer

Hoe verlijm je DYKA AIR PVC ventilatiekanalen

Het maken van goede verbinding tussen een DYKA AIR buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken. Wij adviseren je over de beste manier om DYKA AIR te verlijmen. 

Lees meer