Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

NL_Regenwater opvangen

Vacurain flex voor Eduards Trailer Factory

In Lommel werd begin 2021 de nieuwe fabriek van Eduards Trailer Factory gebouwd met een oppervlakte van 21.800 m². DYKA werd aangeschreven in een vroeg stadium voor alles wat betreft afvoer van regenwater en vuilwater.

Lees meer

Ruim 127.00m2 droge daken dankzij Vacurain Flex in Boekarest

CTP heeft met Ness Project Europe en Xandranet een nieuw logistiek centrum geplaatst in Boekarest. Dit gebouw heeft een dakoppervlakte van 127.694 m². Wij verzorgden een betrouwbaar regenwaterafvoersysteem. 

Lees meer

UV-Systeem Vacurain Flex voor het nieuwe distributiecentrum van Alibaba

Aan de luchthaven van Luik is een nieuw distributiecentrum voor Alibaba gerealiseerd door THV Benard construction sa-Cordeel nv. Het distributiecentrum telt ongeveer 37.000 m² dakoppervlak.

Lees meer

Vacurain Flex voor nieuw logistiek centrum VT Logistics te Lommel

Onze E&C afdeling is nauw betrokken geweest bij het voorontwerpplan voor regenwaterhuishouding van het nieuw logistiek centrum van VT Logistics. Voor dit project is er gekozen voor ons Vacurain Flex onderdruksysteem.

Lees meer

Vacurain systeem voor bol.com

Voor het nieuwe fulfilment center van bol.com, wordt ons Vacurain Flex UV-systeem ingezet om het regenwater van het dak efficiënt op te vangen en af te voeren, zodat dit regenwater hergebruikt kan worden in het gebouw zelf.

Lees meer