Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Referentieproject_NL

Maatwerk voor hotel NHOW Amsterdam RAI

In Amsterdam is het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux gebouwd van 91 meter met maar liefst 650 kamers. Wij waren vroegtijdig betrokken tijdens dit project met onze E&C afdeling en hebben Prefab just in time geleverd!

Lees meer

Prefab schachten en leidingsets voor Startblock

Om een bijdrage te leveren aan een oplossing voor het woningtekort, realiseert Startblock doorlopend woningen waarmee op een kleine oppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van deze woningen door een schacht van ruim 8 meter voor riolering en ventilatie prefab aan te leveren, inclusief bijbehorende leidingsets.

Lees meer

PE leidingen voor WKO Wageningen University & Research

Om duurzaam om te gaan met energie heeft Heijmans in opdracht van Wageningen University & Research een nieuwe warmte- en koudopslag (WKO) aangelegd om uiteindelijk CO2-uitstoot te beperken en het aardgasverbruik te reduceren.

Lees meer

Toegevoegde waarde van DYKA voor referentieproject Kop van het Dok

In Vlissingen op een mooie plek aan het water en in een fijne omgeving komen 3 nieuwe woontorens. Wij mochten hieraan bijdragen met zowel onze producten, DYKA AIR en PVC binnenriolering, als met onze Prefab service.

Lees meer

PE mantelbuizen van DYKA voor nieuw viaduct Schiphol

Voor het project Voltooiing Dubbele Rijbaanstelsel (VDR) van Schiphol was nu het extra Avioduct aan de beurt. Heijmans schakelde DYKA in voor de mantelbuizen van de bekabeling. 

Lees meer

Residence Goese Diep overtuigd van de voordelen van DYKA

Residence Goese Diep is een nieuwe wijk waar 4 gebouwen met 36 appartementen worden gerealiseerd. Door de positieve ervaring van de aannemer met onze producten zijn voor dit project vrijwel al onze installaties gebruikt.

Lees meer

Ruim 127.00m2 droge daken dankzij Vacurain Flex in Boekarest

CTP heeft met Ness Project Europe en Xandranet een nieuw logistiek centrum geplaatst in Boekarest. Dit gebouw heeft een dakoppervlakte van 127.694 m². Wij verzorgden een betrouwbaar regenwaterafvoersysteem. 

Lees meer

Duurzaam regenwaterbeheer met regenwaterinfiltratie in Hoogeloon

Gemeente Bladel heeft de klimaatadaptie hoog op de agenda staan. Daarom wordt er  hard gewerkt aan het afkoppelen van het regenwater. Wij leveren voor dit project onze Ultra-3 Recyline IT-buizen.

Lees meer

Opvang & infiltratie: Roof - to - River megaproject Soenen - fase 2

In Dilsen-Stokkem bouwt kartonproducent Soenen een nieuwe fabriek van 113.000 m2. Lees hier meer over hoe wij de uitdaging voor afwatering en infiltratie van dit grote dakoppervlak aangingen.

Lees meer

Vacurain flex voor Eduards Trailer Factory

In Lommel werd begin 2021 de nieuwe fabriek van Eduards Trailer Factory gebouwd met een oppervlakte van 21.800 m². DYKA werd aangeschreven in een vroeg stadium voor alles wat betreft afvoer van regenwater en vuilwater.

Lees meer