Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

NL_Prefab buitenriolering

Duurzame en snelle Prefab oplossing vernieuwing Amstelveenlijn

De veelgebruikte Amstelveenlijn was dringend aan vernieuwing toe. Tijdens dit project waren wij vroegtijdig betrokken met onze E&C afdeling en werden onze Prefab leidingen ingezet vanwege tijdsdruk en grootte van het project. 

Lees meer

Prefab mantelbuizen voor De Groene Boog

Als onderdeel van de nieuwe A16 Rotterdam wordt de Rottermerentunnel gebouwd. Voor de tunnel zijn prefab mantelbuizen nodig voor de elektrakabels die meegestort worden in het beton. 

Lees meer

Homerun met DYKA Prefab voor woonwijk

De medewerkers van aannemer J. den Breejen legden voor de bouwvak per dag een dubbel riool over afstanden van 40 tot 60m. Na de bouwvak legde diezelfde ploeg in hetzelfde project per dag 85 tot 95m door onze prefab service.

Lees meer

Prefab HDPE voor warmtepompen van appartementencomplex extravert in Almere

In Almere Buiten wordt een nieuw appartementencomplex Extravert ontwikkeld. Het complex bestaat zowel uit laagbouw van 4 verdiepingen als uit hoogbouw van 10 verdiepingen en biedt plaats voor 73 appartementen.

Lees meer