Junior Account Manager

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen naar een volwaardige SALES functie. Ben jij ons aankomend talent? Wanneer je jezelf in bovenstaande herkent dan kun je mogelijk bij ons aan de slag. Wij zijn op zoek naar een Junior Account Manager (40 uur) die van resultaten behalen houdt.

De gedreven, ambitieuze Junior Account Manager die wij zoeken, richt zich op kleine ondernemers en zelfstandigen. Binnen een eigen regio (midden/oost Nederland) ben je verantwoordelijk voor de benadering van actieve, inactieve en nieuwe klanten. Je kunt inactieve klanten overtuigen opnieuw gebruik te gaan maken van onze producten en diensten, informeert nieuwe klanten op zodanige manier dat zij voornemens zijn gebruik te gaan maken van DYKA producten en diensten en je adviseert bestaande klanten over de toegevoegde waarde van het overige assortiment.

Vanuit DYKA kun je verwachten dat we je intensief begeleiden als dit in de begin fase nog nodig is. Middels een pragmatische “training on the job” word je begeleid met het uiteindelijke doel om zelfstandig je eigen rayon op te pakken. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van een sales opleiding op HBO niveau.

Wie zijn wij?

DYKA, onderdeel van Tessenderlo Group, ontwikkelt, produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen voor riolering, drinkwater, regenwater en gas. Onze klanten zijn aannemers, installateurs en nutsbedrijven. We hebben ambitieuze groeidoelstellingen waarin marketing een belangrijke rol speelt. DYKA is een omnichannel aanbieder waarin online, accountmanagers, telefonie en filialen hand in hand gaan om de ultieme klantbeleving te realiseren.

Functietaken op hoofdlijnen

 • Commerciële verantwoordelijkheid voor het uitbreiden van bestaande relaties en werving van nieuwe klanten.
 • Afspraken maken en eventuele bezwaren weerleggen met als doel het realiseren van verkoopopdrachten.
 • Adviseren van klanten ten aanzien van productvragen en hun toepassingen.
 • Op de hoogte zijn en blijven van nieuwe producten en toepassingen.
 • Administratief verwerken van contacten.
 • Namens DYKA aanwezig zijn op vakbeurzen en evenementen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde, commerciële HBO opleiding bijv. richting BE of bent bereid deze te halen.
 • Je hebt aantoonbare commerciële ervaring.
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit, bent resultaatgericht en zet door waar anderen ophouden.
 • Je beschikt over uitstekende commerciële, communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Je hebt technisch inzicht en je hebt een grote mate van affiniteit met technologische ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed basissalaris met daarnaast vaste netto vergoedingen en een bonusstructuur van maximaal 30% op jaarbasis. Daarnaast krijg je de beschikking over onder andere een leaseauto en smartphone. Maar ook regelingen zoals een bruto-netto traject voor je sportabonnement, privé computer of smartphone zijn mogelijk.

Procedure en solliciteren

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Victor Klifford (Sr. HR Adviseur), telefoonnummer 06-30905273. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Maak je interesse kenbaar door een gemotiveerde sollicitatiebrief en uitgebreid cv te sturen naar werkenbij@dyka.nl : t.a.v. Victor Klifford (Sr. HR Adviseur).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.