DYKA & Henco

Het aanleggen van een kunststof leidingsysteem voor warm en koud drinkwater en/of gas en vloerverwarming brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Elke verbinding die u maakt moet betrouwbaar zijn. Alleen dan garandeert u een jarenlang goed werkend systeem. Dat is precies waarom u bij DYKA uitkomt; dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunt u vertrouwen op onze kennis. En gebruik maken van beproefde assortimenten, onze productinnovaties en zorgvuldig geselecteerde producten van toonaangevende fabrikanten.


Henco leidingsystemen

Henco is één van die toonaangevende fabrikanten waarmee ons assortiment voor warm en koud drinkwater- en/of gassystemen verrijkt is. Dankzij de combinatie van kennis en service van DYKA, en de producten van Henco, levert u vol vertrouwen uw werk op!

Henco floor

DYKA levert in samenwerking met de Henco vloerverwarmingspecialisten een compleet systeem. Zowel de buis, de benodigde hulpstukken als de regelunits of thermostaten: bij DYKA kunt u terecht voor een uitgebreid Henco Floor assortiment!