Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Grote buffercapaciteit met infiltratiekratten

Kratten worden ingegraven in de bodem, vangen regenwater op om het vervolgens traag te lozen. Ze zijn voor een persoon hanteerbaar en worden anders dan bij infiltratiekratten omhuld met waterdicht geomembraan. Hierdoor kunnen wij regenwater over een langere periode ophouden en vervolgens geleidelijk aan afvoeren. Doordat kratten onder gazons of speelvelden geplaatst kunnen worden verliest u bovengronds geen ruimte.

Een simpel kliksysteem maakt het mogelijk om kratten aan elkaar te koppelen. Hierdoor creëert u al snel met enkele kratten een compact en groot buffervolume. De ideale oplossing als er een beperkte grondoppervlakte is om te gebruiken.

Voor iedere situatie de beste oplossing

Bij DYKA heeft u de keuze tussen twee types kratten: de Rainbox 3S en de Rainbox Cube. De Rainbox 3S wordt ingezet voor groenzones en gebieden met een lichte tot normale verkeersbelasting en de Rainbox Cube wordt ingezet bij toepassingen met een hoge verkeerbelasting. Door dit onderscheid is voor iedere situatie de beste oplossing.