Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Groot infiltratievolume op een beperkte grondoppervlakte

Infiltratiekratten worden ingegraven in de bodem, vangen hemelwater op om het vervolgens geleidelijk aan te laten infiltreren. Ze zijn voor een persoon hanteerbaar en worden omhuld met geotextiel om inspoeling van zand te voorkomen. Doordat infiltratiekratten onder parkings, gazons of speelvelden geplaatst kunnen worden verliest u bovengronds geen ruimte.

Een simpel kliksysteem maakt het mogelijk om infiltratiekratten aan elkaar te koppelen. Hierdoor creëert u al snel met enkele kratten een compact en groot infiltratievolume. De ideale oplossing dus als u maar een beperkt grondoppervlakte heeft om te gebruiken.

Voor iedere situatie de beste oplossing

Bij DYKA heeft u de keuze tussen twee types kratten: de Rainbox 3S en de Rainbox Cube. De Rainbox 3S wordt ingezet voor groenzones en gebieden met een lichte tot normale verkeerbeslasting en de Rainbox Cube wordt ingezet bij zones met een hoge verkeerbelasting. Door dit onderscheid heeft u voor iedere situatie de beste oplossing.