Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

'Ik kies voor de kwaliteit van DYKA.'

Gerard Visser - Eigenaar Gerard Visser Loodgieters & verwarmingsbedrijf

‘Ik was 17 toen ik in ons bedrijf kwam. Vanaf die tijd werk ik al samen met DYKA en dat bevalt goed! DYKA levert kwaliteit en is betrouwbaar’, aldus Gerard Visser. ‘De lijnen met de filialen zijn kort en het contact is persoonlijk. Dat past bij mij!

Chauffeur Rick belt me altijd even voordat hij iets komt leveren. En als ik iets vergeten ben, rijdt hij graag even om. Ja, bij DYKA begrijpen ze me en dat vind ik belangrijk. Alleen zo kun je voldoen aan de hoge verwachtingen van je klant.'

Vraag nu een online account aan

  1. Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier.
  2. U ontvangt de volgende dag een e-mail waarmee u uw online account activeert.
    Na activatie kunt u direct in Mijn DYKA en online bestellen.

Gerard Visser Loodgieters & verwarmingsbedrijf

Gerard Visser, voorheen bekend als René Visser BV, is opgericht in 1962 te Baarn. Het bedrijf heeft de afgelopen 50 jaar vele kleine en grote opdrachten uitgevoerd. Onze opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen, VVE’s en stichtingen.

Door vakmanschap en meer dan 50 jaar ervaring, in combinatie met de hoge kwaliteit van materialen, service en garantie, hebben wij een zeer uitgebreid relatiebestand opgebouwd welke op goed vertrouwen is gebaseerd.