Efficiënt werken met maatwerk

DYKA produceert en levert zeer hoogwaardig maatwerk en levert compleet geprefabriceerde systemen aan, zoals Prefab, DYKAPreFit en ander maatwerkoplossingen. Daarbij staan uw wensen centraal.

Ons maatwerk is voor u een strategisch instrument, waardoor u en uw medewerkers sneller, beter en met minder faalkosten kunnen werken. We maken maatwerk voor zowel de Woning- en Utiliteitsbouw als de Grond- Weg- en Waterbouw.

Een team van gecertificeerde professionals verricht in een goed uitgeruste productiehal alle benodigde werkzaamheden. Enkele voorbeelden van maatwerk zijn:

  • Geprefabriceerde leidingsystemen
  • Buig-, las-, lijm- en zaagwerk
  • Complexe leidingdelen
  • Inspectieputten op maat

Meerdere vervormingstechnieken

Op onze afdeling Speciale Producten en Services worden meerdere vervormingstechnieken gebruikt om buisdelen en hulpstukken te creëren, We produceren overmaatse buizen die we in een van de vele draaibanken uit- en afdraaien. Ook zagen we buizen op klantspecifieke lengtes, indien gewenst voorzien van de bijbehorende hulpstukken. Dit soort ‘prefabsets’ zorgen ervoor dat u zo min mogelijk verbindingen hoeft te maken, waardoor u een hogere kwaliteit kunt leveren in een kortere tijd!

Wilt u weten wat maatwerk voor u kan betekenen en opleveren? 
Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice.