Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Stappenplan printen schap-etiketten

Wist u dat wij ook helpen bij het inrichten van uw magazijn? Via uw Mijn DYKA-account kunt u namelijk uw eigen schap-etiketten printen voor een duidelijke aanduiding van uw schap en om daarna makkelijk uw producten te bestellen via de barcode scanner.

Wat staat er op een schap-etiket van DYKA? Op de etiketten staat een afbeelding van het product, het artikelnummer, een barcode en een aanpasbaar gewenste bestelhoeveelheid.

Via onderstaand stappenplan leggen wij uit hoe u eenvoudig uw eigen schap-etiketten maakt voor het magazijn.

Stappenplan

  1. Log in met uw eigen bedrijfsnaam en wachtwoord.
  2. Klik op het pijltje naar benden ‘Welkom [naam account]’ en ga naar het kopje ‘Mijn lijsten’.
  3. Maak een nieuwe lijst aan waarin u alle producten plaatst waar u een schap-etiket van wilt hebben. Tip: Wanneer u een standaard bestelhoeveelheid heeft voeg dan die hoeveelheid toe aan de lijst van een bepaald artikel. Dit aantal komt op het schap-etiket te staan.
  4. Ga terug naar ‘Mijn Lijsten’ en selecteer de net aangemaakte lijst. Nu krijgt u alle producten te zien die zijn toegevoegd aan de lijst.
  5. Klik bovenaan de lijst op ‘Print schap-etiketten’. Er wordt een pdf gegenereerd met schap-etiketten van alle geselecteerde producten in de lijst en geopend in de browser.
  6. Sla de pdf op of print deze direct op zelfklevende schap-etiketten. De indeling is geoptimaliseerd voor de zelfklevende etiketten van het type Avery L7162. De stickers kunt u bij het juiste schap van de producten plakken en zo creëert u een overzichtelijk magazijn.