Technisch advies

Reken- en tekenwerk, dimensionering of problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. DYKA kan u met al dit soort technische zaken helpen. De medewerkers van onze afdeling Engineering & Consultancy maar ook onze ervaren filiaal- en binnendienstmedewerkers geven u graag advies op maat.

 • Ik heb een technische vraag aan wie kan ik die stellen?

  Onze afdeling Engineering & Consultancy heeft diverse productspecialisten in dienst.
  Heeft u een technische vraag over: 
  - DYKA Air, neem dan contact met ons op via dyka-air@dyka.nl.
  - Duborain, neem dan contact met ons op via duborain@dyka.nl.
  - Vacurain, neem dan contact met ons op via  vacurain.nl@dyka.nl.

 • Heeft u behoefte aan reken- en tekenwerk of een prefab-ontwerp?

  Vertrouw uw project dan toe aan onze afdeling Engineering & Consultancy. Deze afdeling ook wel ons 'in-huis ingenieursbureau' genoemd, verricht al het benodigde reken- en tekenwerk voor u. Ook het ontwerp van complete leidingsystemen of maatwerk is hier in goede handen. Neem contact op met één van onze specialisten via prefab@dyka.nl.

 • Wilt u zaagwerk bestellen?

  Voor een eenvoudige bestelling van zaagwerk maakt u gebruik van het handige aanvraagformulier. Dit formulier is eenvoudig in te vullen in Excel. Heeft u vragen over het formulier, Prefab of zaagwerk? Neem dan contact met ons op: Bel naar: 0521 – 534 911 of mail: prefab@dyka.nl.

 • Wilt u een aanvraag doen voor DYKA Air?

  Voor een eenvoudige aanvraag van een offerte voor DYKA Air maakt u gebruik van het aanvraagformulier. Dit formulier is gemakkelijk in te vullen in Excel. Heeft u vragen over het formulier of wilt u meer informatie over DYKA Air? Neem dan contact met ons op: Bel naar: 0521 – 534 911 of mail: dyka-air@dyka.nl.

 • Wilt u een aanvraag doen voor Vacurain?

  Maak voor een snelle offerte met tekening gebruik van het Aanvraagformulier Vacurain. Dit formulier is eenvoudig in te vullen in Excel. Heeft u vragen over het formulier of over Vacurain? Neem dan contact met ons op: Bel naar: 0521 – 534 911 of mail: vacurain.nl@dyka.nl.