Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA Vestiging

DYKA Alkmaar is dé kunststof leidingspecialist voor aannemers en installateurs. DYKA Alkmaar heeft een uitgebreid assortiment PVC, PP en PE buizen en hulpstukken. Naast dit assortiment hebben we een compleet en professioneel aanbod in:

  • Ruim assortiment
  • Alles op voorraad
  • Altijd dichtbij
  • Technische kennis
  • Logistieke service
  • Persoonlijk contact
  • Altijd bereikbaar

 

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag   6:30 - 17:00
Dinsdag  6:30 - 17:00
Woensdag     6:30 - 17:00
Donderdag   6:30 - 17:00
Vrijdag     6:30 - 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag   Gesloten

 

Meer over DYKA vestiging

Onze medewerkers zijn echte specialisten en hebben kennis van de artikelen en hun toepassing. Heb je een probleem of uitdaging en weet je de oplossing niet? De specialisten in de vestiging helpen je een oplossing te zoeken voor je installatieprobleem

Ons team

 

Vestigingsmanager Nick  van Zaal

Samen met mijn collega’s sta ik  5 dagen in de week voor je klaar in de vestiging in Utrecht. We proberen je tijdens onze ruime openingstijden te voorzien van de juiste producten en advies. Het maakt niet uit of je belt, mailt of langs komt. Wij staan voor je klaar bij DYKA Utrecht. 

 

Klant worden?

 

 Ben je nog geen klant bij DYKA?

Vraag dan online een account aan om ook via de webshop makkelijk te bestellen met je eigen prijzen.

 

Word klant

DYKA X-TRA

 

Onze kwartaalfolder vol met kennis, nieuws en acties.

Ben jij benieuwd? 

 

 

Download folder

Laatste nieuwsberichten

PE leidingen voor WKO Wageningen University & Research

Om duurzaam om te gaan met energie heeft Heijmans in opdracht van Wageningen University & Research een nieuwe warmte- en koudopslag (WKO) aangelegd om uiteindelijk CO2-uitstoot te beperken en het aardgasverbruik te reduceren.

Lees meer

DYKA AIR en DUCO ventilatiebox voor de nieuwe wijk Parkzicht Waddinxveen

DYKA AIR is ingezet bij de nieuwe wijk Parkzicht 1 in Waddinxveen ontwikkeld door AM Wonen. Zij ontwikkelen duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen met de nieuwste installaties rondom verwarmen en opwekken van elektriciteit.

Lees meer

Roof to river totaaloplossing voor megaproject Soenen golfkarton te Lanklaar

In Dilsen-Stokkem bouwt de West-Vlaamse kartonproducent Soenen een nieuwe fabriek van 113.000m2. Wij stelden onze technische knowhow en producten ter beschikking voor het regenwaterbeheer.

Lees meer
Meer nieuws