Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKAMAG: het mobiele magazijn

Het succes van grote projecten wordt vaak bepaald door efficiëntie. Is het benodigde materiaal op tijd aanwezig? Daarom denken wij graag met u mee. Standaard hulpstukken en effectieve probleemoplossers heeft u met een DYKAMAG altijd op voorraad.

Producten laten bezorgen of afhalen bij een vestiging

DYKA biedt diverse mogelijkheden om bestelde producten te laten bezorgen. Uiteraard kunt u ze natuurlijk ook afhalen bij de vestiging naar keuze. Wij zetten de mogelijkheden even voor u op een rij

Mijn DYKA, makkelijk online bestellen

Met Mijn DYKA maken we het zakendoen met DYKA nog eenvoudiger. Al uw informatie is actueel, goed toegankelijk en wordt overzichtelijk weergegeven. Of het nu gaat om lopende bestellingen, facturen, offertes of contracten. Ervaar het zelf.

Vestiging bij u in de buurt

Met een uniek netwerk van vestigingen is DYKA altijd bij u in de buurt. In de vestigingen vindt u een breed assortiment producten en handige probleemoplossers. En met deskundige medewerkers die u graag willen adviseren.

Genereer uw bestekteksten via DYKA

DYKA biedt bestekteksten aan voor ons hele assortiment. Stel de bestekteksten samen voor uw project.

Advies van experts

Reken- en tekenwerk of problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. DYKA helpt u hier graag mee. Niet alleen onze medewerkers op de filialen maar ook van de afdeling Engineering & Consultancy.