Hawle hulpstukken gas

Naast producten uit eigen fabriek, biedt DYKA ook artikelen van vooraanstaande leveranciers als Hawle. In deze categorie vindt u Hawle hulpstukken voor gas als verloopstukken, bochten en O-ringen. Deze kunnen toegepast worden om verbindingen te realiseren met buizen van PVC, PVC/CPE, PE, koperen leidingen en buizen met bekleed staal. Lees meer
Lees meer
Actieve filters: eindstuk Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
 1. Hawle Eindkap nr. K 6226 20mm GAS wit
  Eindkap nr. K 6226 GAS
  Artikelnummer 290-1630-11630
  Maak een account aan voor uw persoonlijke prijs

  Bruto prijs
  € 15,83
Actieve filters: eindstuk Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Vervang bij een koppeling met PVC/CPE-leidingen de standaard trekring door een carborundumlaag voor een trekvaste verbinding. Alle Hawle hulpstukken voor gas zijn eenvoudig te monteren en bevatten een veilige verbindingstechniek. Gebruik teflon tape voor een waterdichte verbinding tussen de kunststof en metalen Hawle hulpstukken met schroefdraad. Deze hulpstukken voor gas zijn verder voorzien van het GASTEC-keurmerk en geschikt voor ondergrondse installatie.

Over Hawle

Hawle is een leverancier uit Oostenrijk en staat bekend om een aantal belangrijke innovaties op het gebied van transport van gas, drinkwater en afvalwater. Sinds 1948 produceert Hawle diverse hulpstukken, fittingen en afsluiters voor drukleidingsystemen voor onder andere aannemers, brandweer en civiele techniek.