Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

TECEflex pershulpstukken

Verbind de TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater en gas met de bijbehorende pershulpstukken. Wat betreft de fittingen heb je de keuze uit PPSU kunststof of messing. Beide varianten bestaan uit slechts één stuk, zodat er geen sprake is van inwendige tussenruimtes.
Lees meer
Actieve filters: doorvoer Verwijder dit artikel verloop T-stuk Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. € 29,30
  2. € 27,50
Actieve filters: doorvoer Verwijder dit artikel verloop T-stuk Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Dit heeft weer als voordeel dat de TECEflex hulpstukken zeer hygiënisch zijn; water en vloeistoffen blijven niet achter in de fittingen waardoor bacteriën zich niet ophopen. Door de gladde binnenzijde is er tevens sprake van beperkte doorstromingsweerstand, zodat er ook gesproken kan worden van een ‘stil’ leidingsysteem.

Slagvaste TECEflex pershulpstukken

De messing TECEflex pershulpstukken zorgen voor een stevige verbinding van leidingen voor verwarming, warm en koud drinkwater, gas- en persluchtinstallaties. Deze zijn goedgekeurd tot een druk van 100 mbar. Pas de PPSU kunststof in leidingsystemen voor (vloer)verwarming en drinkwater. Montage gaat snel en eenvoudig met behulp van de persmachine. Bij de verbinding van de leiding wordt tevens de optromptechniek toegepast, waardoor de diameter van de buis hetzelfde blijft. In combinatie met de TECEflex pershulpstukken resulteert dit in een waterdichte verbinding. Verder zijn alle TECEflex pershulpstukken slagvast, corrosiebestendig en bevatten geen O-ringen.