Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Henco push-fit hulpstukken

Als aanvulling op de Henco buizen voor warm en koud drinkwater zijn bij DYKA de push-fit hulpstukken verkrijgbaar. De kern van koppelingen binnen deze categorie bestaan uit PVDF, de grijp- en steunringen zijn gemaakt van RVS.
Lees meer
Actieve filters: muurplaat Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. € 14,68
  2. € 17,12
Actieve filters: muurplaat Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
In tegenstelling tot de andere fittingen is bij de push-fit hulpstukken geen Henco persmachine nodig (geldt ook voor overige accessoires, zoals de messing muurplaat). In dit geval zijn alleen de guillotineschaar en kalispeed vereist voor het afkorten en kalibreren. Vervolgens kunnen de buizen in de push-fit onderdelen gestoken worden voor een trekvaste verbinding. Ook deze hulpstukken zijn voorzien van een controlevenster. Indien er sprake is van een juiste verbinding, kleurt dit venster wit. Door de toepassing van de Henco push-fit hulpstukken is er ook een mogelijkheid om het geheel te demonteren. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een verlenging of aanpassing binnen het leidingsysteem. Gebruik hiervoor de Henco demontagesleutel. Door de combinatie van de genoemde eigenschappen zijn de Henco push-fit hulpstukken niet alleen zeer flexibel, maar ook eenvoudig in gebruik.