Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA: jouw digitale (geheugen)steun

Ken je dat? Je staat op de klus en ziet dat je nog installatiemateriaal nodig hebt. Je noteert dit op een papiertje of iets anders waar je op kan schrijven. Voordat je bij de bus bent is je notitie kwijt en ben je vergeten wat je moest hebben.

Wij kunnen je helpen om dit te voorkomen met een Mijn DYKA account. Met onze eenvoudige zoekfunctie vind je snel het product dat je nodig hebt en dat kun je meteen aan je wensenlijst toevoegen en bewaren.

Nog makkelijker is dat je deze producten meteen kan bestellen en laten bezorgen op een gewenste locatie of afhalen in een vestiging naar keuze. Je ziet ook meteen of het gewenste product op voorraad is!

Wil je ook gebruik maken van deze digitale steun? Log in of vraag nu je ‘Mijn DYKA’ account aan.

Wil je ook gebruik maken van deze digitale steun?

Log in via onderstaande knop of vraag nu je Mijn DYKA-account aan via het aanvraagformulier en begin snel met bestellen.

Nog meer voordelen

Naast het maken van lijsten en makkelijk en veilig bestellen heeft een Mijn DYKA account nog veel meer voordelen zoals relevante productinformatie en overzichtelijke administratie. Bekijk hieronder de video voor een korte uitleg of lees meer informatie over alle voordelen.

Rondleiding in onze fabriek

Altijd al willen weten hoe onze kwaliteitsproducten worden gemaakt? Maak dan kans op 1 van de 10 plaatsen voor een verzorgde rondleiding door onze fabriek in Steenwijk.

Je maakt automatisch kans op deze prijs door vanaf nu zoveel mogelijk onze producten online te bestellen. Wij verloten namelijk onder alle online bestellingen deze interessante prijs.