Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Certificering

Bij DYKA beschikken we over verschillende certificaten. Deze certificaten vormen hét bewijs van onze milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsvoering. We zijn er dan ook enorm trots op dat we deze certificaten in ons bezit hebben. Benieuwd wat ze precies inhouden? We vertellen u er graag meer over…

ISO 9001 en ISO 14001

DYKA is al jaren ISO 9001 gecertificeerd, maar sinds juni 2010 zijn we ook gecertificeerd volgens ISO 14001. Hiermee kiezen we bewust voor een integrale, strategische benadering van onze visie op duurzaamheid. Het internationaal erkende ISO 14001 certificaat laat zien dat we bij DYKA voortdurend alert zijn op het borgen en verbeteren van ons kwaliteits- én milieumanagementsysteem.

Lean Six Sigma

Al vele jaren werken we volgens de Lean Six Sigma methodiek. Als vanzelfsprekend beschikken we ook over een bijbehorend Lean Six Sigma certificaat. Dit certificaat vormt het bewijs dat onze focus ligt op het creëren van waarde in álle processen en op het elimineren van verspilling. Daarbij vormen onze klanten het middelpunt. We investeren in onze medewerkers en we halen het beste uit hun kennis en kunde. Dit resulteert in een duurzame verbetering van onze prestaties en die van onze stakeholders.

MVO-niveau 4

Eind 2012 ontvingen we het certificaat MVO prestatieladder niveau 4 uit handen van Bouke Meekma, Voorzitter Foundation Sustained Responsibility. Het MVO-4 certificaat vormt een objectief bewijsmiddel voor ons MVO-managementsysteem, waarin resultaten ten aanzien van wensen en verwachtingen van stakeholders centraal staan. Meer weten? Lees hier alles over MVO-niveau 4 !

VinylPlus certificaat

DYKA is verbonden aan VinylPlus. Dit initiatief heeft als doel om duurzame productie en duurzaam gebruik van PVC, alsmede de technologieën omtrent recycling te stimuleren en te verbeteren. VinylPlus is het vervolg op Vinyl 2010, waar DYKA al vanaf het moment van oprichten aan verbonden is. Het certificaat toont aan dat we ons aan VinylPlus hebben verbonden en bewust bezig zijn met het verbeteren en ontwikkelen van recyclingmethoden.