check Producten op Voorraad
check Sterk in Maatwerk
check Technisch Advies

Samen klaren we de klus!

Als loodgieter of installateur is het niet altijd eenvoudig alle ballen in de lucht te houden. Dan is het prettig een partner te hebben die meedenkt en ondersteunt als dat nodig is. DYKA helpt u graag verder om uw klus beter, sneller of gemakkelijker te maken. Dat doen we met een uitgebreid assortiment en advies op de filialen. Met ruim 60 jaar ervaring als producent zijn we een echte specialist op het gebied van leidingsystemen. En met onze complete service maken we het u zo gemakkelijk mogelijk. Tenslotte klaren we samen de klus!'Bij DYKA hebben ze kennis van zaken.'

Floor - Monteur bij Noppen Loodgieterbedrijf

'Zo af en toe kom ik met een product onder de arm bij het filiaal. Het gaat dan vaak om systemen waar wij niet veel mee werken, zoals hogedruk PVC en ventilatie.'

Floor & DYKA

Handige probleemoplossers

Wie kent het niet: bij het aansluiten van het toilet blijkt de rioleringsbuis niet in het verlengde te zitten van de toiletaansluiting. DYKA biedt hiervoor drie oplossingen aan.

Moet een grotere sprong overbrugd worden dan is de eerste optie het universeel closet-sprongstuk de oplossing. Deze maakt een sprong mogelijk van 60 tot 350 mm.

Lees ook de andere twee oplossingen

Sprong van 90 tot 110 mm

Sprong van 90 tot 110 mm
Art.nr: 20024070
€58,26 €32,04


Vraag nu een online account aan

  1. Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier.
  2. U ontvangt de volgende dag een e-mail waarmee u uw online account activeert.
    Na activatie kunt u direct in Mijn DYKA en online bestellen.

De meest gebruikte producten voor de badkamerklus


Of het nu gaat om een klus in de badkamer of toilet… Bij elke installatie- en loodgietersklus staat DYKA u met raad en daad terzijde. We hebben vele producten om samen met u de klus te klaren. Wanneer u op de button hiernaast klikt ziet u onze meest verkochte producten.


Compleet assortiment

Als producent en leverancier van leidingsystemen biedt DYKA een compleet assortiment producten om uw badkamer- of keukenklus te klaren.

Wij zijn een echte specialist, wij leveren niet alleen onze eigen producten, maar zijn ook groothandel voor diverse A-merken. Met DYKA bent u verzekerd van kwaliteit.