Buitenriolering DYKA Max PP inspectieputten

Door de toepassing van PP zijn de DYKA Max buitenriolering inspectieputten een prima alternatief voor de betonnen varianten. Door het beperkte gewicht gaat plaatsing en transport aanzienlijk eenvoudiger. Daarnaast hebben de DYKA Max PP inspectieputten een levensduur van minstens 100 jaar. De modellen zijn leverbaar met telescoop en uitgevoerd met een standaard stroomprofiel of zandvang. In het assortiment vindt u de DYKA Max PP inspectieputten in de varianten 600, 800 en 1000. Een DYKA Max inspectieput wordt voor u op maat gemaakt! Lees meerOnderdelen DYKA Max PP inspectieputten

Door de gescheiden afvoer van regen- en afvalwater in moderne rioolstelsels, stijgt de concentratie vuil in het afvalwater. Het PP in de DYKA Max inspectieputten is uitstekend bestand tegen deze zwaardere belasting van biogene zwavelzuren. De dubbelwandige PP buis in het putlichaam voorkomt aanhechting van vuil. Daarnaast zorgt de propyleen bodem voor een stabiele basis van de put in elke ondergrond.

Door de toepassing van een telescoop in de DYKA Max PP inspectieputten kunnen zettingen in de weg eenvoudig opgevangen worden. Tevens helpt dit onderdeel bij het afstellen van de juiste maaiveldhoogte. De toevoeging van een telescooprubber resulteert in een waterdichte verbinding tussen putlichaam en telescoop. De verschillende moffen maken flexibele aansluitingen mogelijk. Afwerking met inlaten naar wens is mogelijk. Neem in dit geval contact op met DYKA.

Stroomprofiel buitenriolering

De DYKA Max PP inspectieputten zijn voorzien van een stroomprofiel met slim design. Dat betekent dat zelfs bij een lage stroomsnelheid al het vuil in de buitenriolering wordt afgevoerd. Dit voorkomt verstoppingen in het leidingsysteem. Daarnaast kunt u kiezen uit de DYKA Max PP inspectieputten met zandvang, met een uniek putlichaam uit één stuk. Hierbij is het mogelijk de hoogte, richting en diameter van alle aansluitingen voor de buitenriolering zelf te bepalen.