Buizen met voorgemonteerde inlaat

De DYKA Prefit buizen zijn voorzien van een voorgemonteerde inlaat. Hierdoor worden de werkzaamheden aan de buitenriolering beperkt tot een minimum. De buizen kunnen namelijk direct in de sleuf worden gelegd. Verder is de voorgemonteerde inlaat voorzien van een rode PP beschermkap, zodat mogelijke beschadigingen door transport, lossen of aanleg voorkomen worden. Lees meerDeze inlaat op de leiding is robuust en steekt nagenoeg niet door de buis naar binnen. Dit bevordert de doorstroming van het water door de buitenriolering.

Assortiment buizen DYKA Prefit

Het assortiment van de buizen met voorgemonteerde inlaat bestaat uit buisdiameters van 125 mm tot en met 400 mm, met een inlaatdiameter van 125 mm en 160 mm (andere uitvoeringen beschikbaar op aanvraag). Wat betreft de kleur kan er gekozen worden uit grijze, groene of roodbruine buizen. Maak gebruik van buizen in deze verschillende tinten om het onderscheid te maken tussen verschillende toepassingen. Alle buizen met voorgemonteerde inlaat bestaan uit drie lagen: de binnen- en buitenlaag zijn gemaakt van nieuw PVC, voor de kernlaag is gerecycled PVC toegepast. Werken met prefabconstructies is mogelijk.

Kwaliteit voorgemonteerde inlaat

De voorgemonteerde inlaat is voorzien van grijpende tandringen en een afdichtingsrubber. De tandringen zorgen tevens voor de fixatie van het manchet. Hierdoor realiseert u eenvoudig een waterdichte, solide buitenriolering volgens de LEAN-werkwijze. De buizen kunnen gecombineerd worden met het complete hulpstukken DYKA assortiment voor de buitenriolering. Om op het werk een extra aansluiting te maken kunt u gebruik maken van de knevelinlaten met- of zonder zettingsconstructie.