Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Blogs

Sommige onderwerpen behoeven meer uitleg. In onze blog vind je verdiepende informatie over onze producten, oplossingen en de gebruikte materialen. Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen van Solydo? En waarom zou je kiezen voor een kunststof drinkwatersysteem? 

Alle blogs

Duurzaam waterbeheer met de Axedo inspectieput

Duurzaamheid en circulariteit staan overal hoog op de agenda, zo ook binnen gemeenten. Benieuwd hoe onze Axedo PP inspectieputten bijdragen aan het creëren van een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving? 

Lees meer

Alles over onze nieuwe vacurain trechter

We hechten veel waarde aan continue kwaliteit en zijn dan ook voortdurend op zoek naar verbeteringen en slimme oplossingen voor onze klanten. Recentelijk hebben we onze Vacurain trechter vernieuwd. Wat er nieuw is aan deze trechter, vertellen we je in deze blog.

Lees meer

Regenwaterbeheer in de industriebouw

Door het veranderende klimaat wordt het steeds belangrijker om een industrieel complex regenwaterproof te ontwerpen, zodat de gebouwen goed aangepast zijn op piekregenbuien. 

Lees meer

De 6 voordelen van ons verticale infiltratiesysteem Duborain V-flow

Verticale infiltratie zorgt ervoor dat regenwater wordt opgevangen en in de bodem kan wegzakken. Het combineert drie functies in één : opvangen, bergen en infiltreren van regenwater. 

Lees meer

Waarom kiezen voor een kunststof drinkwatersysteem?

Waarom zou je als drinkwaterbedrijf kiezen voor kunststof leidingen en niet voor een traditioneel systeem van materialen zoals gietijzer? We zetten de voordelen van kunststof voor je op een rij. 

Lees meer

Productinnovaties dankzij productontwikkeling

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom is de afdeling Innovatie en Technologie continu bezig met het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de technologie.

Lees meer

Waarom voeren wij kwaliteitscontroles uit?

Elke dag is ons team van controleurs bezig met het uitvoeren van testen op de geproduceerde producten. Waarom wordt er zoveel aandacht besteed aan kwaliteit?

Lees meer

Blik vs. Kunststof: welk materiaal is het meest geschikt voor jouw project

Bij de aanleg van ventilatiesystemen is er een ruime keuze in materialen, zoals blik en hard kunststof. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen de materialen en het geschikte materiaal voor jouw project.

Lees meer

De 8 voordelen van DYKA AIR

Of het nu gaat om het extra comfort voor de eindgebruiker, om lagere beheerkosten voor de gebouweigenaar of tijd- en kostenbesparing voor de installateur en aannemer: DYKA AIR biedt tal van voordelen!

Lees meer

Het belang van goede ventilatie

Naast kosten en duurzaamheid, zou ook gezondheid een standaard aandachtstpunt moeten zijn wanneer er gebouwd wordt. Mensen hebben enorm veel baat bij goede ventilatie. In dit artikel vertellen we er meer over.

Lees meer

Welk UV-systeem is het beste voor jouw project?

Het beheer van regenwater begint bij het opvangen en afvoeren. Wij bieden de keuze tussen Vacurain Fix (PE) en Vacurain Flex (PVC) en lichten in deze blog het verschil tussen deze twee verder toe. 

Lees meer

De voordelen van Solydo

Het Solydo PP systeem biedt vele voordelen. Daardoor is het één van de sterkste multipurpose afvoersystemen op de markt. Ontdek de pluspunten.

Lees meer

Wetgeving omtrent hemelwaterafvoer in Nederland

Wanneer het gaat om regenwaterbeheer is er heel wat landelijke wet- en regelgeving in Nederland. Wij zetten de regels voor je op een rij.

Lees meer

HTH Totaal Techniek overtuigd van de voordelen van DYKA AIR

Zonder twijfel koos onze Director Innovation & Technology, Ben Knapen, voor DYKA AIR voor zijn huis in aanbouw. Hij moest alleen nog de installateurs van HTH Totaal techniek nog overtuigen. Benieuwd of dat gelukt is?

Lees meer

Inzamelen van kunststof leidingafval

Niet al het kunststof leiding afval hoeft worden weggegooid als dit niet meer gebruikt kan worden. Deze kunnen zeer goed gerecycled worden. In deze blog leggen wij je uit hoe wij dit kunststof leiding afval inzamelen.

Lees meer

4 Redenen om te kiezen voor kunststof leidingen

Het gebruik van kunststof leidingen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo heeft het een lange levensduur en bepaar je op transport. Wij lichten een aantal voordelen uit. 

Lees meer

De geologische impact van klimaatverandering

Ons klimaat verandert en dat heeft een geologische impact. Voor mens en dier, voor planten en bomen, maar ook voor de bodem. In dit artikel leggen we uit wat de geologische impact van klimaatverandering precies is.

Lees meer

Rioolstelsels

In de moderne rioleringsstelsels zijn meerdere varianten te herkennen. We beschrijven er drie: het gescheiden stelsel, het verbeterde gescheiden stelsel en het gemengde stelsel.

Lees meer

Beugelen van leidingen: De 4 verschillende beugelfuncties

Lees meer

Riool isoleren: waarom zou je?

Wist je dat het ook loont om rioolbuizen te isoleren? Het isoleren van rioolbuizen in binnenriolering zorgt voor een hoger wooncomfort én voor een betere werking van het systeem. We leggen je hier graag meer over uit!

Lees meer

Process engineering: voor efficiënte en robuuste extrusie productieprocessen

Onze Process Engineer zorgt er dagelijks voor dat de verschillende extrusieprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen op een hoog kwaliteit niveau, want goed ingerichte processen zorgen voor een goed lopend productieproces!

Lees meer
Meer nieuws