Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Douchesifons voor PP binnenriolering

Natuurlijk is er in de badkamer ook behoefte aan een stankvrije, solide afvoer van het water naar de binnenriolering. DYKA biedt een uitgebreid assortiment van douchesifons, geschikt voor aansluiting op de PP binnenriolering. De PP buitenpotten zijn voorzien van een manchetaansluiting voor een snelle en waterdichte aansluiting op PP of PVC binnenriolering. De vloerputten zijn beschikbaar in de deksel-afmetingen 10x10 cm en 15x15 cm en leverbaar met ABS of RVS deksel in verschillende designs.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Het onderhoud van de binnenriolering is eenvoudig door het uitneembare en draaibare waterslot. De binnenwerken van de douchesifons bevatten een waterslot, O-ring, opzetstuk en ABS of RVS rooster. Deze zijn tevens in hoogte verstelbaar. Door de lage inbouwhoogte van 85-120 mm (bij 10x10 cm) en 95-130 mm (bij 15x15 cm) is het niet nodig een opstap te verwerken in de vloer van bijvoorbeeld de douchecabine. Indien een verhoging van de buitenpot noodzakelijk is, kan de stelring toegepast worden (werkende hoogte van 50 mm).