Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ventilatiedoorvoeren

Ontdek ons assortiment voor de doorvoer van ventilatie. Denk hierbij aan dakdoorvoeren, gevelroosters en muurroosters. De producten voor de ventilatie doorvoer zijn te gebruiken in combinatie met ons DYKA Air ventilatiekanalensysteem.
Lees meer
Actieve filters: plakplaat Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. € 46,73
  2. € 30,54
Actieve filters: plakplaat Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Ventilatiedakdoorvoer

Om lucht te laten circuleren tussen de buiten- en binnenlucht is een betrouwbare ventilatiedakdoorvoer essentieel. Het gestroomlijnde ontwerp van onze ventilatiedakdoorvoeren zorgt voor een optimale luchtstroom. Ze worden vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen de weersomstandigheden en UV-straling. Zorg voor een goede plaatsing en afdichting om lekkage te voorkomen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van onze accessoires. 

Gevelroosters en muurdoorvoeren

Ook gevelroosters en muurroosters spelen een belangijke rol in het realiseren van een comfortabel binnenklimaat. Uniek in ons assortiment is het ovale gevelrooster, speciaal ontwikkeld voor onze DYKA Air ventilatiekanalen. Deze is verkrijgbaar in 2 formaten en sluit naadloos aan op een ovale DYKA Air buis. Uiteraard zijn de overige gevelroosters en muurdoorvoeren ook geschikt om toe te passen in combinatie met ons ventilatiekanalensysteem en ventilatieboxen.