Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA AIR Dampdichte isolatie

Voor de kanalen die koudere lucht transporteren dan de omgevingstemperatuur, zoals bij WTW-systemen het geval is, is dampdichte isolatie essentieel. Hiermee voorkom je condensvorming, vochtophoping en in het ergste geval, betonrot. Daarom bieden we voor onze DYKA Air ventilatiebuizen en hulpstukken dampdichte isolatie aan.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. € 747,69
  2. € 30,09
  3. DYKA AIR Isolatie lijm 220gram blik met kwast
    DYKA AIR Isolatie lijm
    Artikelnummer 135-0050-0030
    Vanaf € 19,72
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Buisisolatie van hoge kwaliteit

Voor het beste resultaat, vind je in ons assortiment isolatiemateriaal van hoge kwaliteit. Ons isolatiemateriaal is flexibele isolatie van 10mm dik rubber met gesloten cellen. Door de integratie van een waterdampbarrière in de isolatiecelstructuur, voorkom je condensatie. Naast de thermische isolatie, heeft het isolatiemateriaal ook een akoestische functie. Het absorbeert namelijk ook deels het geluid en dempt de trillingen van de kanaalwand.

Bij DYKA streven we ernaar om duurzame en hoogwaardige oplossingen te bieden. Onze DYKA Air ventilatiekanalen in combinatie met het dampdichte isolatiemateriaal dragen bij aan het creëren van comfortabele, energiezuinige en gezonde leef- en werkomgevingen.