Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

'Eén telefoontje en het is geregeld.'

Ashwin van Dalen - Eigenaar WE-Projects Installaties, Almere

Ik houd van efficiënt zakendoen, maar wel op een persoonlijke manier. Bij DYKA is dit perfect in balans. Er zijn korte lijnen en de productkennis is goed. Ze hebben bijna alles in huis en veel ligt op voorraad. Hierdoor hoeft er vrijwel niets nageleverd te worden.

We hebben een goede relatie met onze accountmanager en ook aan de telefoon kennen ze me inmiddels. Ja, één telefoontje en het is geregeld en dat vind ik heel plezierig.

Vraag nu een online account aan

  1. Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier.
  2. U ontvangt de volgende dag een e-mail waarmee u uw online account activeert.
    Na activatie kunt u direct in Mijn DYKA en online bestellen.

WE-Projects Installaties

WE-projects is een erkend allround installatiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Ons voornemen is duurzame installaties aan te brengen en de eindgebruiker er van te overtuigen dat er behoorlijke besparingen te realiseren zijn in de bestaande technische installaties en uiteraard bij nieuw te bouwen installaties. Naast het installeren is onderhoud een belangrijke onderdeel bij technische installaties.