Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

'DYKA heeft gewoon de beste service.'

André Timmers - Eigenaar Klussenbedrijf Timmers, Amersfoort

Als eenmansbedrijf is het prettig als er iemand over je schouder meekijkt. Een project toetst en met suggesties komt. Die ondersteuning vind ik bij DYKA. Zowel in de buiten- als binnendienst. Naast PVC gaat het dan vooral om het TECE-logo programma.

Op het filiaal waar ik van vroeg tot laat terecht kan, noemen ze me ook wel TECE Timmers. Dat zegt iets over de band die we hebben. Ja, als het nodig is rijd ik ervoor om, want mijn materialen haal ik beslist bij DYKA.

Vraag nu een online account aan

Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier.

U ontvangt de volgende dag een e-mail waarmee u uw online account activeert.
Na activatie kunt u direct in Mijn DYKA en online bestellen.

Montagebedrijf Timmers

Montagebedrijf André Timmers is een eenmanszaak die opdrachten in eigen hand houdt. Hij wil in goed overleg met de klant de kluswensen rond het huis vakkundig en zorgvuldig realiseren.

Dankzij de ruim 30 jaar ervaring in de installatiewereld zijn opdrachten nooit nieuw. Toch blijft zijn persoonlijke aandacht zijn grote kracht. Montagebedrijf Andre Timmers staat garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.