Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Algemene voorwaarden

In de Algemene voorwaarden zijn bepalingen met betrekking tot de overeenkomst schriftelijk vastgelegd. Zo is het duidelijk aan welke voorwaarden u en DYKA zich verbinden bij het afsluiten van een overeenkomst.

Wat zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden van DYKA?

De Algemene Inkoopvoorwaarden hebben betrekking op een afzonderlijke order of op het zakendoen met DYKA als leverancier. Raadpleeg de Algemene Inkoopvoorwaarden. Ook beschikbaar in het Engels onder General Purchase Terms and Conditions.

Aan welke voorwaarden moeten leveranciers voldoen?

DYKA wil alleen zaken doen met leveranciers die zich verantwoordelijk en integer gedragen. De leverancier committeert zich daarom aan de inhoud van deze Leveranciersvoorwaarden en aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Ook beschikbaar in het Engels onder Supplier Code of Conduct.

Wat zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van DYKA?

De Algemene Verkoopvoorwaarden hebben betrekking op de verkoop van goederen en diensten. Raadpleeg de Algemene Verkoopvoorwaarden. Ook beschikbaar in het Engels onder General Selling Terms and Conditions.