Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Aanvraagformulier Vacurain

Met Vacurain wordt regenwater snel en efficiënt van grote platte daken afgevoerd. Dit op maat gemaakte UV-systeem is vooral geschikt voor grote hallen en utiliteitsgebouwen.

Als u binnenkort een aanvraag gaat doen voor een Vacurain-systeem, vul dan het handige aanvraagformulier in. Het formulier is makkelijk in te vullen in Excel. Er wordt onder andere gevraagd naar de afmetingen van het gebouw, de helling van het dak en welk systeem u kiest: Vacurain Flex of Vacurain Fix.

Met deze gegevens kan de afdeling Engineering & Consultancy direct aan de slag en kunt u snel een offerte met tekening van ons verwachten. Doordat meteen alle gegevens bij ons bekend zijn, scheelt dit mailtjes over en weer en is er minder kans op fouten. Een win-win situatie voor beide partijen.

Voordelen aanvraagformulier

  • Eenvoudige aanvraag
  • Tijdsbesparing
  • Minder kans op fouten

Download voor elke nieuwe aanvraag hier het actuele aanvraagformulier. Bekijk ook de stap-voor-stap handleiding of druk op de knop 'Voorbeeld' in het Excel document zodat u direct ziet welke gegevens u moet invullen.

Aanvragen en bestellen Vacurain

Download het aanvraagformulier en vul deze stap voor stap digitaal in. Uw aanvraag compleet? Mail dan het ingevulde aanvraagformulier naar: vacurain.nl@dyka.nl.

U ontvangt van ons een uitgebreide offerte met tekening. Na akkoord van de offerte, kunt u de bestelling mailen naar: biri@dyka.nl

Contact

Heeft u nog vragen over het aanvraagformulier of wilt u advies over Vacurain? Neem dan contact op met onze afdeling Engineering & Consultancy:

Bel naar: 0521 – 534 911 of mail: vacurain.nl@dyka.nl.