Referentie projecten

logo-de-liemers-wegenbouw

DYKAPreFit juiste oplossing op juiste tijd bij rioleringsvernieuwing Zutphen

Het lijkt een normale klus waaraan in Zutphen gewerkt wordt, maar schijn bedriegt. Aannemer de liemers wegenbouw b.v. kreeg onverwachts te maken met specifieke eisen waarvoor het PreFit-aanbod van DYKA de ideale oplossing bleek. Projectleider Theo Schoenmakers vertelt op locatie hoe dit zit.

Lees verder >
Logo_JdB

‘Homerun’ met DYKA PreFit voor woonwijk

Aanleg van het traditionele rioleringssysteem: 40 tot 60 meter per dag. Met DYKA PreFit verdubbelde de snelheid: 85 tot 95 meter. Aannemer J. den Breejen ontdekte bij het grondwerk voor de toekomstige woonwijk Nassaupark in Hoofddorp de winst van werken met dit innovatieve systeem. Goede voorbereiding en op maat gemaakte buizen met voorgemonteerde inlaten bespaarden enorm op installatietijd!

Lees verder >
Klik voor meer info

“Een goede leverancier bewijst kwaliteit vooral in eindfase project”

Hoe goed een leverancier echt is blijkt vooral nu, door aandacht te geven aan de kleine dingen. Door ook klaar te staan als er een paar bochten, één buis of één hulpstuk geleverd moet worden. Daarmee onderscheidt DYKA zich zeker positief ”.

Lees verder >
Wabo-3

Vers drinkwater op zeeschepen, mede mogelijk gemaakt door….

De Waterboot BV te Zaandam verzorgt de levering van drinkwater aan zeeschepen. Onlangs is de vloot uitgebreid met een nieuwe waterboot de 'WABO 3'. Maar voordat dit zover was mocht DYKA een aantal leidingen aanbrengen van HDPE. In dit verhaal leest u er meer over!

Lees verder >
Klik hier voor de website van de Breman bedrijven

936 studentenwoningen Campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid is afgelopen jaar hard gewerkt aan de ombouw van 5 leegstaande kantoorpanden naar een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studentenhuisvesting. In dit project van Van Wijnen Midden B.V. zijn ook een supermarkt, sportschool, coffeeshop, grand café, restaurant, wasserette, fietsenwinkel/reparatie, kanovereniging, uitzendbureau en pizzeria gerealiseerd. Breman Harderwijk BV mocht hier het installatiewerk verzorgen.

Lees verder >
www.Otte-Installaties.nl

Noorderhoek te Sneek: wijkvernieuwingsplan met duurzame huurwoningen

Woningstichting de Wieren en Elkien werken samen in het plan Noorderhoek te Sneek. In dit wijkvernieuwingsplan maken 134 woningen plaats voor 100 nieuwe huurwoningen. De sloop en de nieuwbouw vinden plaats in fases. Aannemer van dit bouwproject is Van Wijnen uit Gorredijk en de installaties worden verzorgd door onze klant Installatiebedrijf Otte BV uit Sneek. In dit project zijn diverse slimme oplossingen verwerkt wanneer het gaat om de toepassing van leidingsystemen en een uitgekiende logistiek. Maar ook de toepassing van decentrale sanitatie is een mooi voorbeeld van 'Nieuwe Sanitatie' in de praktijk.

Lees verder >
Klik hier voor de website van VandeKreeke

V-flow®: innovatief concept van Van de Kreeke

Van de Kreeke BV met vestigingen in Nuth (NL) en Halen (B) ontwikkelden samen met enkele vakkundige partners de V-flow® infiltratiekolk. Lees hier meer over deze innovatie.

Lees verder >
Logo Installatiebedrijf H. Troost

Renovatie vetafscheider Hotel Waanders te Staphorst

Bij Hotel Waanders te Staphorst was een oude metalen vetvanger aan vervanging toe. De tand des tijds had de vetvanger dusdanig aangetast dat er nu actie moest worden ondernomen. Installatiebedrijf H. Troost uit Staphorst kreeg het werk gegund en samen met een collega van DYKA's lasploeg van de afdeling Speciale Producten en Services is de oude vervangen door een HDPE exemplaar die ter plekke werdt geplaatst en gemonteerd. Hierbij werd gebruik gemaakt van het relining-principe. Hier leest u er meer over.

Lees verder >
www.Otte-Installaties.nl

Zorgboerderij ZoGekNogNiet

Vorig jaar kreeg DYKA het verzoek of men kon meedenken over de aanleg van vloerverwarming bij de totstandkoming van de nieuwbouw van Woonzorgboerderij ZoGekNogNiet te Ijlst. In deze woonzorgboerderij waarbij mensen met een psychiatrische achtergrond worden opgevangen moesten 10 appartementen en een aantal gezamenlijke ruimtes worden gerealiseerd. Elk met hun eigen specifieke warmte behoeftes. Tijd voor overleg en een goed plan.

Lees verder >
Klik hier voor de website van Ooms.nl

Bloembollenkwekers blij met DYKA leidingsysteem

Ooms Construction BV te Avenhorn is dit najaar begonnen met de aanleg van een wateraanvoersysteem in de omgeving van Egmond Zuid. Voor de bloembollenteelt was de capaciteit van het huidige waterleidingnet ontoereikend en werd besloten tot de aanleg van een extra waterleidingnetwerk.

Lees verder >

Volg ons ook op:

2014-Linkedin 2014-Facebook 2014-Twitter 2014-YouTube 2014-Email

Vraag uw kaart aan

Banner VSK 2016