.

Wij zijn overal...

U komt ons overal (niet) tegen

335x223_poster_vrachtwagen_wij_zijn_overal.jpg

Wanneer u in uw auto over de openbare weg rijdt komt u DYKA's producten tegen zonder dat u daar erg in heeft. Onder of naast de weg is een infrastructuur aangelegd die ons voorziet van schoon drinkwater, elektra, CAI, gas of telecommunicatie. Maar ook de afvoer van riool- en regenwater bevindt zich hier.

 

De aanvoer van drinkwater, gas, elektra, CAI en telecommunicatie

Voor de aanvoer van bovenstaande items produceert DYKA een groot aantal producten: PVC en PE waterleidingbuizen, PE gasbuizen en PVC en PE mantelbuizen. Elk gemaakt volgens de eigen specificaties, normen en richtlijnen. Natuurlijk compleet met een heel assortiment hulpstukken en appendages. Bedrijfszeker en met de juiste kwaliteit en voorzien van de benodigde keurmerken!

Ook de afvoer is goed geregeld

Ook voor de afvoer van riool- en/of regenwater produceert DYKA een groot scala aan producten. Vrijvervalrioleringen in PVC drielagen buis (Ultra3), in diverse kwaliteiten, kleuren en maten. Rioolpersleidingen in PVC of PE. Aangevuld met diverse typen koppelingen van diverse leveranciers/fabrikaten: DM, Hawle, Plassim, AVK, Friatec, Comer. Elk voor hun eigen toepassing.

De duurzame loop van het regenwater

DuBoRain: de Duurzame loop van het water

DuBoRain: van regenwateropvang tot regenwatergebruik.

Klik op het plaatje voor een uitvergroting.

DYKAPreFit banner

Volg ons ook op:

2014-Linkedin 2014-Facebook 2014-Twitter 2014-YouTube 2014-Email

Abonneer je op ons YouTube kanaal

Download de brochure

2012-05 DykaMag
 
Een goed gevuld DYKA magazijn
op uw bouwplaats?
Klik hier en lees de folder!