DYKAMAX laat zich uitermate gemakkelijk plaatsen, inspecteren, aanpassen en stellen!

Licht in gewicht

Licht in gewicht

Ook als er geen lichte graafmachine is, laat DYKAMAX zich gemakkelijk lossen en plaatsen. Bijvoorbeeld als er bij calamiteiten binnen 24 uur een nieuwe put is geleverd.

Gemakkelijk plaatsen

Gemakkelijk plaatsen

Je hebt maar heel weinig nodig om DYKAMAX perfect te plaatsen. Het kan zelfs met mankracht. Bovendien zijn grondverbetering en een fundering overbodig.

Soepel telescoopdeel

Soepel telescoopdeel

Door de unieke rubberen ring gaat plaatsen én stellen van DYKAMAX altijd probleemloos en soepel. Het telescoopdeel past zich moeiteloos aan bij belasting, klink en zetting van de grond.

Moeiteloos aansluiten

Moeiteloos aansluiten

Het aantal aansluitmogelijkheden is niet alleen onbegrensd, ook onverwachte aansluitingen zijn moeiteloos aan te brengen. Gat boren, putwandinlaat en ring plaatsen, buis insteken en kláár!

Zó schoon

Zó schoon

Omdat de putwand en bodem van DYKAMAX volkomen glad zijn, vindt er geen aanzetting plaats en is de put in een handomdraai gereinigd. Géén verstoppingen dus!

Simpel stellen

Simpel stellen

Na het aanbrengen van een extra aansluiting of bij herbestrating gaat het stellen van DYKAMAX uiterst simpel. Telescoopdeel omhoog en de fundatieplaat terugplaatsen. Dát scheelt!

Nieuw: DYKAMAX 400mm

Klik voor meer informatie over DYKAMAX PP 400mm

Technische documentatie

TechDoc DYKAMAX

Bekijk hier de animatie

210_DYKAMAX_TechnIllustrati.jpg

Bekijk de folder

Folder Inspectieputten