.

.

DYKA AIR, Natuurlijk Ventileren

Stil, energiezuinig en schoon

 

Dhr. Geurtsen, werkvoorbereider
Feenstra Bacol
(voorheen De Rooij Ventilatie)

 

DYKA AIR, aangevuld met de vraaggestuurde ventilator van Duco, is de totaaloplossing voor woonhuisventilatie.
De kunststof ventilatiekanalen zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Elke installateur kan het systeem makkelijk monteren of op maat maken. Desgewenst levert DYKA complete prefab sets, direct vanaf tekening.

Luchtdichtheid

Lucht transporteren door een kanalensysteem kost energie. Een goede luchtdichtheid van ventilatiekanalen is daarom van groot belang. Door luchtlekken in kanalen ontstaan energieverliezen, waardoor de ventilator harder moet draaien, met als gevolg meer geluid en energiekosten.

Luchtkanalen zijn nooit volledig luchtdicht. Luchtdichtheidsklasses geven de mate van lekverliezen aan  tijdens luchttransport. Dit wordt uitgedrukt met luchtdichtheidsklasse A, B, C en D. Klasse D is het meest luchtdicht met als gevolg dat deze tot 3 keer minder lekverliezen biedt dan klasse C.

Het DYKA AIR systeem is onafhankelijk getest volgens de Europese norm NEN-EN 1751 en valt met gemak binnen luchtdichtheidsklasse D.

DYKA AIR is daarmee de duurzame keuze voor woningventilatie.

De DucoBox vormt het hart van de ventilatiesystemen en benut de aerodynamische vormgeving van DYKA AIR maximaal, zonder energie te verspillen.
Het is vraaggestuurd, stil en energiezuinig. Dat maakt de DucoBox de perfecte motor voor het kunststof ventilatiesysteem in elke woning.

Met een EPC winst tot 0,21!

Meer informatie over DYKA AIR

DOCUMENTATIEBIMRekentoolBestektekstenSYSTEMEN

 

 

24 uur ventileren per dag...

...zorgt voor het beste resultaat

Klik hier voor meer informatie over Natuurlijk Ventileren

Gezond ventileren, natuurlijk ventileren

Een goede, natuurlijke ventilatie zorgt voor een gezonde woning en een gezond leefklimaat.
Ze bevordert het comfort en de prestaties van de bewoners en voorkomt ziektes en fysieke ongemakken.

Af en toe een raam openzetten is niet de juiste methode. Er ontstaan grote energieverliezen en het raam wordt te snel weer gesloten.

Enkel 24 uur per dag correct ventileren is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren en een optimaal binnenklimaat te realiseren.

 

Compleet pakket producten en diensten

Ventilatiekanalen

Om alle vervuilde en vochtige lucht efficiënt af te voeren, kunt u rekenen op de ventilatiekanalen van DYKA AIR en de stille en energiezuinige DucoBox afvoerventilatoren. Deze worden aangestuurd door de CO2- en/of vochtsensoren zodat er enkel geventileerd wordt waar en wanneer dat nodig is.

Vraaggestuurde ventilatie

DYKA AIR is een totaalconcept waarbij de gezondheid van de bewoner centraal staat. Vanzelfsprekend op een energiezuinige manier.
Het DYKA AIR concept omvat eenvoudig en snel te installeren systemen zoals het Duco CO2 System en het Duco Comfort System. Deze systemen garanderen een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Ontzorgen door DYKA

DYKA en Duco zorgen voor professionele ondersteuning door een ervaren engineering-afdeling. Adviseurs, voorschrijvers, aannemers en installateurs kunnen vertrouwen op gedetailleerd technisch advies. U geeft uw projectgegevens door en DYKA vertaalt dit naar werktekeningen en stuklijsten inclusief materialenstaten en overzichtelijke offertes. Onze afdeling Engineering & Consultancy is een kei in het vertalen van uw werktekening naar een compleet en gedetailleerd leidingenontwerp.

 

DYKA AIR - powered by Duco

DYKA AIR, Revolutionair

 

Met de ontwikkeling van DYKA AIR heeft DYKA een nieuwe trend gezet voor optimale woonhuisventilatie. Met aandacht voor kwaliteit, geluid, energiebesparing, onderhoud en een gezond binnenklimaat. De stille, energiezuinige ventilatoren van DUCO maken het systeem compleet.

De DucoBox ventilatieboxen behoren tot de stilsten in hun klasse, dragen bij aan een aanzienlijke EPC-verlaging en zorgen voor intelligente aansturing. Het montagegemak van DYKA AIR en  de eenvoudig  in te regelen DucoBox resulteren in een robuust totaalconcept met veel installatiegemak en opitmaal comfort voor de eindgebruiker.

DYKA begeleidt het project vanaf ontwerp tot uitvoering met service en technische ondersteuning. Kortom de perfecte totaaloplossing voor een optimaal binnenklimaat. DYKA AIR en Duco: een ventilatiesysteem in optima forma!

 

DYKA AIR systeem oplossingen

DYKA AIR ventilatiekanalen

Klik op een van de systemen voor een overzicht van onderdelen, losse componenten en artikelnummers.

10 overtuigende voordelen

  
    

 

Meer informatie over DYKA AIR

DOCUMENTATIEONTWERP TOOLSCONTACTREFERENTIESSYSTEMEN

 

 

Volg ons op...

 

Volg ons ook op:

2014-Linkedin 2014-Facebook 2014-Twitter 2014-YouTube 2014-Email

Verklaring Klasse D

Klik voor 2014 Verklaring lekverlies DYKA AIR

DYKA AIR BROCHURE

DYKA AIR Brochure

DYKA AIR Technische Doc.

DYKA AIR Technische Documentatie