Al ziet u onze producten niet altijd...

DYKA altijd dichtbij

Opengewerkte_weg_met_vrachtwagen

Al bent u zich er niet altijd van bewust, DYKA's producten zijn al jaren een onontkoombaar onderdeel van uw en ons dagelijks leven.

In de ondergrondse infrastructuur functioneren onze producten feilloos voor de aan- en afvoer van water. Voor de aanvoer van gas, de bescherming van kabels (elektra-, CAI- en glasvezel en telecomkabels en leidingen). We produceren en leveren ook complete systemen om drassige ondergronden te draineren of bij een te droge ondergrond juist water te infiltreren. Kortom allerlei zaken welke onze samenleving maakt tot wat het is.

Zelfs tot in uw directe woonomgeving

Woonunit_met_DYKA_producten

Ook in uw woning of op uw werk, bij het beoefenen van uw sport of hobby heeft u een grote kans dichtbij een van DYKA's producten te zijn. Denkt u aan de waterleiding, de afvoerleiding aan de gootsteen, het toilet, de douche etc etc. Maar ook elektrabuis waardoor stroom of data-verkeer uw woning binnenkomt en wordt verdeeld naar diverse stopcontacten. Wanneer het gaat om verwarming: de aan- en afvoerleidingen van uw centrale verwarming. De gasbuis naar uw fornuis of (sfeer-)kachel. Vaak zijn onze producten 'verstopt' in de muur of onder de vloer. Om hier probleemloos en jaren probleemloos hun werk te doen.

DYKAPreFit

Volg ons ook op:

2014-Linkedin 2014-Facebook 2014-Twitter 2014-YouTube 2014-Email

Spoedje?!

210_Spoed_Leveringen
(Klik plaatje voor
de mogelijkheden)

Duurzaamheid in onze genen

Banner_210x175_duurzaamheid